Wild Seas – gevinster i sikte!

Introduksjon

Gjør deg klar for en reise ut på de ville hav, sammen med sjørøvere på vilter skattejakt. Det er nemlig dette du får med videoautomaten Wild Seas fra Elk Studios. Elk Studios er et selskap som er basert i nabolandet vårt – Sverige. Produsenten har et stort fokus på å skape unike spill, og de elsker å lage stilige karakterer som blir satt til live med deres gode grafikk, design og teknologi. Med Wild Seas har de klart akkurat dette. Spilleautomaten starter med en spennende intro slik at du med en gang skjønner hva spillet handler om – nemlig sjørøvere.

Ikke nok med at temaet er god uttenkt, men det er også like godt utført – dette er en automat som vil fange oppmerksomheten din. Du kan vinne opptil hele 178 000 mynter, og ikke nok med alt dette, spillet gir deg også flere forskjellige bonuser som du vil elske. Det har hele tre forskjellige wild-symboler og et bonusspill med to forskjellige nivå. Det er rett og slett ikke mye som mangler på Wild Seas. Elk Studios viser oss nok en gang at de vet hva de driver med – de vet hvordan de skal lage spilleautomater akkurat slik som spillerne ønsker.

Gevinstlinjer og innskudd

Spilleautomaten Wild Seas har en RTP på 96,3 % hvilket er en helt grei tilbakebetalingsprosent. Du kan justere myntstørrelsen fra 0,2 til 100, noe som betyr at denne automaten passer for både storspillere og småspillere. Den har hele 178 forskjellige gevinstlinjer, hvilket vil si at det er 178 forskjellige muligheter for gevinst på hvert spinn – og det er ikke dårlig! Før du begynner å spille er det viktig å huske å stille innsatsen din. På Wild Seas kan du ikke stille inn hvor mange linjer du ønsker å spille på, du kan kun stille din totale sats.

Tema og design

Temaet og designet er som sagt basert på pirater – nærmere bestemt en spesiell pirat, Anne Bonny. Hun var en irsk pirat som herjet Karibia, og på Wild Seas skal du hjelpe henne med å ta hevn på tre andre pirater fra England, Portugal og Frankrike. Dere skal ta hevn ved å plyndre skipene deres. I bakgrunnen ser du havet dere seiler på og forskjellige landmasser rundt om. Symbolene passer selvfølgelig også perfekt inn. Ønsker du å komme ytterligere i «pirat-humør» er det bare å skru opp lyden og nyte musikken som øker i tempo for hvert spinn.

Bonusfunksjoner

Wild Seas har tre forskjellige wild-symboler som kan dukke opp på hjulet. Det er et vanlig wild-symbol som er representert av logoen til spillet. Dette vil også starte bonusspillets nivå én, dersom du får to eller flere i samme spinn. Videre kan du få wild-symbolet «Sailing» som flytter seg over skjermen, og et sticky wild-symbol. I bonusspillet får du åtte gratisspinn på nye rader hvor fem skip seiler rundt, og disse er sailing wild-symbol. Dine piratskip viser seg ytterst og skal skyte på disse. Treffer du tre ganger på et skip vil det bli til et sticky wild-symbol.

Fordeler

Dersom du liker pirater og havet vil det være en stor fordel for deg. Det er alltid mye gøyere å spille på et spill med et tema som engasjerer deg og som du er interessert i. Elk Studios har også klart å gjøre temaet best mulig med god grafikk og høy kvalitet. I tillegg til dette har spillet flere spennende bonuser som forklart over. I tillegg har spillets bonusspill et nivå to som du kan komme til, og hva som skjer der vil være en spennende overraskelse. Det er ikke mange spill som kan skryte på seg så underholdende bonuser som det Wild Seas kan.

Ulemper

Noe som vi mener er litt dumt med spillet er at det kan ta en god stund før du får oppleve bonusene. Det kan bli litt mye spinning og det kan rett og slett bli ensformig utenom bonusene. Men det er helt klart verdt det når bonusene først viser seg. Dersom du ikke liker temaet pirater, og det er noe du synes er litt kjedelig, så vil det selvfølgelig også være en liten ulempe for deg. Alt i alt er det lite å klage på ved Wild Seas, de har det aller meste vi spillere kan ønske oss.

Oppsummering

Leter du etter en spilleautomat med spennende bonuser? Elsker du pirater? Liker du godt design og flott grafikk? Da er Wild Seas spillet for deg. Det er en spilleautomat fra Elk Studios med piraten Anne Bonny som frontfigur, og du slåss side om side med henne for å ta hevn på andre pirater. Wild Seas gir deg en rekke gode bonuser som kan hjelpe deg på god vei til å vinne gevinstene du drømmer om – og samtidig gi deg god underholdning på veien. Wild Seas er en spilleautomat som du kan spille lenge på uten å kjede deg det minste.