Wacky Panda – en sjarmerende spilleautomat

Introduksjon

Pandabjørner klarer å sjarmere de fleste i senk. Når du møter disse små sjarmtrollene på spilleautomaten Wacky Panda er det vanskelig å ikke bli i godt humør der de spinner rundt, og etter beste evne prøver å spinne frem noen gode gevinster til deg. Wacky Panda er et spill som på sett og vis er litt retro, samtidig som det er en moderne «touch» over spillet. Spillet har et enkelt og lystig design med tre hjul, tre rader, og én gevinstlinje. Enklere enn dette kan det nesten ikke bli. Det er spillprodusenten Microgaming som står bak dette koselige og underholdende spillet.

Vi skal inn i en yndig bambusskog når vi begynner å spille på Wacky Panda. Det er her de små pandaene lever, med et frodig fossefall og en koselig stemning rundt seg. Ved siden av spillets hjul vises en god oversikt over hva du kan vinne når de ulike pandaene spinnes frem i spillet. Selv en liten panda trenger mat, derfor dukker det også opp litt frukt som den kan kose seg med, og som kan gi deg gevinster i tillegg til de forskjellige panda-symbolene. Dette er et spill uten noe form for ekstra funksjoner – du får ganske enkelt det du ser på Wacky Panda.

Gevinstlinjer og innskudd

Wacky Panda er et retro spill med sine tre hjul, tre rader og ene gevinstlinje, men med en litt annerledes grafikk enn det vi ofte forbinder med retro-spill. Her finner du ikke de typiske frukt-, bjeller-, BAR- og syver-symbolene som du er vant til på slike enkle spilleautomater. Spillet handler om fem ulike pandaer, og det spinnes også frem tre ulike frukter som utgjør matfatet til pandaene. For å ta del i det fredelige livet til disse fem pandaene – og vinne ekte gevinster – må vi gjøre en innsats i spillet. Myntinnsatsen kan justeres fra 1–3 mynter per gevinstlinje, mens myntstørrelsen kan justeres fra 0,01–200.

Tema og design

Det er fem ulike pandaer på Wacky Panda, og hver har sin egen sære personlighet. Kanskje det er derfor de kalles for «wacky», som betyr sprø, men på en godlynt måte? Grafikken i spillet er godt laget til med tegneserie-preg. Det er fine detaljer i spillet, og personlighetene til de forskjellige pandaene kommer godt frem. Fargene er duse, noe som skaper en harmonisk stemning i spillet. Lyden som er satt til spillet minner om et fossefall, samt vindpust fra bambustrærne og litt klassiske spilleautomat-lyder. Det hele passer veldig godt sammen, særlig med tanke på at spillet er en fin blanding av det retro og det moderne.

Bonusfunksjoner

Wacky Panda er en enkel spilleautomat å spille på. Designet er ryddig og oversiktlig å forholde seg til, og du trenger ikke være i tvil om hvilke verdier de ulike symbolene i spillet representerer. Ved siden av spillets hjul er det et eget oppsett som viser verdien på de ulike fruktene i spillet, og hver og én av pandaene. Pandaen med vannmelon som hatt er den som betaler mest, og druene gir den laveste verdien i spillet. Får du tre like av et symbol på en linje vinner du verdien av dette symbolet. Får du for eksempel tre bananer med verdien 75, vinner du også 75 mynter.

Fordeler

Selv om Wacky Panda er en enkel og grei spilleautomat uten noen form for bonusfunksjoner, så er det mulig å vinne en ganske grei slump med penger i spillet. Dette kommer selvfølgelig litt an på hvor mye du har satset i gevinst. Men maksimal innsats kan du vinne opptil 1000 mynter i spillet. Det kan bli en fin sum penger å sitte igjen med det! Wacky Panda byr på enkel underholdning, og er et spill som er fint å bare slappe av med. Spillet passer også godt til både mobil og nettbrett om du trenger en liten «time-out» i løpet av dagen.

Ulemper

Ser du etter et spill som har mye fart, action og spennende funksjoner? Da er nok ikke Wacky Panda det spillet du leter etter. Her får du fred og ro for sjelen, og det er lite med actionfylte eventyr å finne. Du vil hverken spinne frem wild- eller scatter-symboler, et eget bonusspill, multiplikatorer eller progressive jackpoter på denne spilleautomaten. Det som er litt synd med Wacky Panda er at det kan ta litt tid før det blir gevinster i spillet, så her må du nok være tålmodig mens de ulike pandaene spinnes rundt på skjermen foran deg.

Oppsummering

Noen ganger er det enkle greit å spille på, slik som Wacky Panda. Dette er en spilleautomat med tre hjul, tre rader og én eneste gevinstlinje. Enklere enn dette tror vi ikke det er mulig å få det, men det betyr ikke at spillet er kjedelig. Dette er en sjarmerende spilleautomat med fem ulike pandaer som hver har sin egen personlighet, som spinnes frem mens du spiller. Alle symbolene i spillet representerer verdier som du vinner dersom du får tre like under et spinn. Det er mulig å prøve spillet gratis om du ønsker det, og oppleve den rolige atmosfæren i bambusskogen til pandaene.