The Falcon Huntress – en spennende spilleautomat

Introduksjon

Det er ikke alle land eller kulturer som synes det egner seg at jenter jakter, og som til og med mener at jenter ikke er dyktige nok til å kunne jakte. På spilleautomaten The Falcon Huntress blir disse tankene motbevist med både flott grafikk, spennende innhold og gode funksjoner. Spillet handler om en ung jente som ønsker å bli falkejeger, og det får hun også til, til tross ulik motstand hun møter underveis. Spillet kommer fra produsenten Thunderkick, og byr på mye god underholdning, spenning og gevinster. Dette er et spill med et nokså klassisk oppsett, og du finner både wild- og scatter-symboler.

Handlingen i The Falcon Huntress foregår et sted i Mongolia, og er inspirert av en ekte kvinne som ønsket å bli jeger, med jaktfugl som hjelpemiddel. I dette spillet er det en falk som blir brukt. Utgangspunktet for spillet stammer fra en film bygget på en sann historie som heter «The Eagle Huntress». Mye av temaet i spillet minner om denne historien, men fuglen er endret fra ørn til falk. Grafikken er godt laget til, så godt at du nesten føler du befinner deg på de øde, kalde og forblåste slettene i Mongolia. The Falcon Huntress er et gjennomført godt spill.

Gevinstlinjer og innskudd

The Falcon Huntress er et vakkert utført spill med fem hjul, tre rader og ni gevinstlinjer. Spillet byr på levende animasjoner, gode lydeffekter, og spennende symboler som spinner på hjulene. De ulike symbolene er tall og bokstaver preget av det mongolske skriftspråket, falken, jenta selv, fjær og falke-egg. Spillets hjul henger i teltinngangen, og det blåser friskt på fjelltoppene. For at vi skal kunne ta del i den spennende opplevelsen det er å temme en falk, må vi gjøre en innsats i spillet. Myntstørrelsen i spillet kan justeres fra 0,1 til 100, noe som gir mange muligheter.

Tema og design

The Falcon Huntress bygger i utgangspunkt på en film med tittelen «The Eagle Huntress», som kom ut i 2016. Dette er en film som bygger på en sann historie, men for at Thunderkick skulle kunne lage et spennende spill med det samme som tema, måtte de bytte ut fuglene. Ørn ble erstattet med falk. Spillet handler om en ung jente som ønsker å bli jeger, og hun lærer opp en falk som hjelpemiddel. Dette var ikke særlig populært i samfunnet hun levde i, men til tross for ulike utfordringer får hun det til, og blir en dyktig jeger.

Bonusfunksjoner

Grafikken i spillet er et vakkert kapittel for seg selv, og animasjonene skaper en helt egen atmosfære av landskap og natur. Symbolene er flott designet og de ulike symbolene som spinnes frem representerer forskjellige verdier som du kan vinne om det spinnes frem tre eller flere like under et spinn. Falk Hunter (jenta selv) er det symbolet som betaler mest, dersom du får flere like av henne. Symbolet betaler opptil utrolige 500 ganger innsatsen din i spillet. Gull-falken er wild- symbolet (og scatter-symbolet) i spillet, og fungerer som en joker, men kan også gi deg opptil hele 200 ganger innsatsen din. Spillet har også funksjonen «Expanding Wins».

Fordeler

Det mest positive med spillet er alle de spennende funksjonene. Gull-falken i spillet er verdt å vente på. Den fungerer blant annet som et scatter-symbol, og kan utløse tilgang til bonusspillet. 20 gratisspinn er ikke å forakte og nye vinnermuligheter spinnes frem. The Falcon Huntress er et spill med mye spenning, noe som kombinert med den gode grafikken gjør spillet verdt å spille i timevis. Det finnes også en Expanding wins-funksjon i spillet som utløses helt tilfeldig mens du spiller. Det kan spinnes frem mange ulike gevinster under spillets gang. Dette er et spill som tar seg godt ut både på mobil, datamaskin og nettbrett.

Ulemper

Det kan være lurt å prøve spillet i gratisversjon før du begynner å spille for ekte penger. Da blir du kjent med spillets oppsett, og hvordan de ulike funksjonene fungerer i spillet. Noen spillere synes at temaet i The Falcon Huntress blir for sært, men da er muligheten for å spille andre spill til stede. Dette er heller ikke et spill med progressiv jackpot, noe mange nok vil savne. Det kan noen ganger ta litt tid før jakten begynner for fullt, og gevinstene begynner å spinnes inn. Pass derfor alltid på å ikke spille for mer enn du har råd til å tape.

Oppsummering

The Falcon Huntress er en eventyrlig spilleautomat som er inspirert av filmen «The Eagle Huntress». Spillet bygger på en historie om en mongolsk ung jente som gjerne vil bli falkejeger. Til tross for motstand i landsbyen hun bor i klarer hun å nå målet sitt. Grafikken i spillet er et kapittel for seg selv. Med gode farger og vakkert illustrerte detaljer satt sammen med levende animasjoner, føles det nesten som å selv være i det øde og forblåste landskapet. Spillet inneholder flere gode bonusfunksjoner som hjelper deg på vei til å vinne gevinster. The Falcon Huntress er et spill som absolutt anbefales å prøve.