Sakura Fortune tar oss med til vakre Japan

Introduksjon

Japan blir betegnet som solens rike. Årsaken til dette skyldes ganske enkelt at landets navn i oversatt betydning betyr «solens opphav». Sakura er den vakre kirsebærblomsten som pryder landskapet i Japan gjennom store deler av året. Dette fordi det finnes flere ulike typer av denne vakre planten i Japan, og ikke minst fordi den også regnes som Japans nasjonalblomst. Landskapet blir farget i en myk rosa farge når disse blomstene åpner seg om våren. På spilleautomaten Sakura Fortune blir vi møtt av et vakkert skue der denne blomsten dominerer store deler av spilleskjermen. Spillet kommer fra produsenten Quickspin, som virkelig har lagt sjelen sin i denne automaten.

Sakura Fortune er et flott spill, der de vakre blomstene legger seg fint til rette rundt spilleskjermen, og en elegant japansk kvinne trer inn i spillet sammen med en mektig drage. De ulike symbolene som kommer frem på spillets hjul er også dandert med kirsebærblomster, og hver på sin måte kan de gi deg gevinster i heldige kombinasjoner. Sakura Fortune er kanskje et av de beste spillene Quickspin har gitt ut – så langt. Grafikken og animasjoner er vakkert laget til, det er dynamikk i spillet, og de ulike funksjonene i spillet slår til med jevne mellomrom slik at spillet blir jevnt over engasjerende.

Gevinstlinjer og innskudd

I spillets introduksjon møter vi en flott japansk kvinne som vet hvordan et ekte sverd skal svinges. Hun kommer på et vis gående mot oss ut fra et hav av lyserosa kirsebærblomster. Når spillets hjul viser seg farges blomstene over til en flott mørk rosa farge med friske grønne blader rundt. Spillet byr på fem hjul, fire rader og 40 gevinstlinjer, samt et par gode funksjoner som hjelper deg på vei til å øke gevinstmulighetene. Før du begynner å spille må du satse litt penger (dersom du vil vinne ekte penger). Myntinnsatsen er én mynt per gevinstlinje, og myntstørrelsen kan justeres fra 0,005 til 2.

Tema og design

Østen har mye vakkert å på by både når det gjelder kultur, natur og vakre detaljer. Det er ikke rart at Japan, dets kultur og tradisjoner, og den unikt flotte kirsebærblomsten er tema på spilleautomaten Sakura Fortune. I spillet er det vår oppgave å hjelpe den japanske kvinnen til å vinne kampen over den onde herskeren, samt å finne gjemte skatter. Det spinnes frem flere flotte symboler på spillet, slik som tre ulike mynter i bronse, sølv og gull, i tillegg til håndvifter, drager og en Buddha-figur. Musikken som er satt til spillet er selvfølgelig japanske toner som gir deg en behagelig følelse mens du spiller.

Bonusfunksjoner

De ulike symbolene kan gi deg forskjellige gevinster når de spinnes frem i vinnende kombinasjoner, men spillet inneholder også noen gode bonusfunksjoner. Den japanske prinsessen er både et wild- og et scatter-symbol i spillet. Hun kan spinnes frem på hjul to, tre og fire. Som et wild-symbol vil hun erstatte alle andre symboler og fullføre kombinasjoner. Håndviften er også et scatter-symbol, of tre eller flere gir deg gratisspinn. Under gratisspinn vil prinsesse-symboler som dukker opp utvides til å dekke et helt hjul og gi deg et ekstra gratisspinn. Du kan også aktivere en re-spinn-funksjon dersom du får to fulle rekker med prinsesse-symboler.

Fordeler

Sakura Fortune byr på en rekke fordeler, som blant annet spennende funksjoner. Dette er også en vakker designet spilleautomat der kronbladene flyr lett utover spilleskjermen mens du spiller, og det japanske temaet fremstår som både gjennomført og interessant. Grafikk og funksjoner er virkelig satt sammen på en veldig god måte på denne spilleautomaten. Det er også positivt at det er mulig å satse både stort og smått på denne automaten, noe som gjør at spillet passer de fleste. Spillet passer også perfekt på mobil og nettbrett, noe som gjør at du kan laste det ned, og spille når det måtte passe deg.

Ulemper

Sakura Fortune er et ganske nytt spill, og da kan det ofte være greit å ta en gratisrunde eller to på spillet før du begynner å spille for egne penger. Dette er en fin måte å bli kjent med spillets ulike funksjoner og oppsett på, uten å tape penger i spillet. Kvinnen i spillet er både wild-symbol og scatter-symbol, og det kan være greit å se hvordan dette fungerer i praksis for å unngå forvirring. Det er ikke noe bonusspill eller multiplikatorer i spillet, noe som er litt synd. Det er mulig å vinne gode gevinster, men det kan ta litt tid.

Oppsummering

Quickspin kan vise til mange gode spilleautomater, men frem til nå er uten tvil Sakura Fortune noe av det beste de har produsert. Dette er en spilleautomat som er inspirert av de japanske kirsebærblomstene, samt andre elementer fra den japanske kulturen. Fortellingen i spillet er om en ung kvinne som skal lete etter skjulte skatter, og bekjempe en ond hersker. Sakura Fortune er et grafisk vakkert spill med mange flotte detaljer og levende animasjoner. Spillet inneholder også flere gode bonusfunksjoner som spinnes jevnlig frem i spillet, og gir deg nye muligheter til å vinne i spillet. Sakura Fortune tar seg godt ut på både mobil og nettbrett.