Raging Rhino – eksotiske dyr og gevinster

Introduksjon

Vi skal ut på den afrikanske savannen på spilleautomaten Raging Rhino, og der møter vi blant annet et iltert neshorn. Det er dette dyret som har hovedrollen i dette spillet. Neshornet er kanskje litt ampert, men det er også han som kan dra inn mange gevinster for deg i løpet av spillet. Raging Rhino er en unik spilleautomat med flott grafikk og flere gode funksjoner. Spillet kommer fra produsenten WMS (Williams Interactive), og har seks hjul, fire rader og 4 096 forskjellige måter å vinne på. Dette gir deg mange muligheter til å danne vinnende kombinasjoner fra hvilken som helst retning.

Tenk å få muligheten til å spinne litt sammen med eksotiske dyr fra Afrika! Og det er ikke hvilke som helst dyr som viser seg på hjulene heller. På Raging Rhino dukker det opp både krokodiller, leoparder, gorillaer og selvfølgelig neshornet. Mektige dyr med mektige krefter, og det merker du også når du begynner å spille på dette underholdende spillet. Dette er et spill med flere gode funksjoner, men den mest fremtredende er nok gratisspinn-funksjonen. Den vakre diamanten kan gi deg mange gratisspinn i spillet som igjen kan føre til enda flere og bedre gevinster. Det er også wild-symboler og en multiplikator i spillet.

Gevinstlinjer og innskudd

Når vi begynner å spille på Raging Rhino blir vi med ut på den åpne savannen. Fargene er lyse og gylne, og vi skimter både fjell, himmel, og vakre planter i jordtoner. Hele atmosfæren er varmt illustrert slik at det nesten oppleves som å være på savannene sammen med de mektige dyrene. Før vi kan vinne penger på dette afrikanske eventyret må vi gjøre en innsats i spillet. Denne ligger på én mynt per gevinstlinje. Myntstørrelsen kan justeres fra 0,40 til 60 mynter, og med hele 4096 gevinstlinjer har du mye spenning og moro i vente på Raging Rhino!

Tema og design

Raging Rhino er inspirert av den afrikanske savannen og dyrelivet som finnes der. Grafikken er godt laget til, med lyse farger som får frem varmen og atmosfæren, og kombinert med vakre detaljer og de flotte dyrene blir samspillet i spillet komplett. Musikken som er satt til spillet er afrikanske trommer sammen med ulike dyrelyder fra de tørre markene. Symbolene som spinnes frem er forskjellige dyr, i tillegg til ulike tall og bokstaver. Alle kan gi deg gevinster dersom de spinnes frem i heldige kombinasjoner. Diamanten og neshornet er de symbolene som spiller den viktigste rollen i spillet.

Bonusfunksjoner

Som vi allerede har nevnt, er det diamanten og neshornet som kommer med noen ekstra gode funksjoner på Raging Rhino. Diamanten fungerer som et scatter-symbol, og kan gi deg opptil hele 50 gratisspinn om du er så heldig å spinne frem seks stykker under et spinn. Rhino, som er det gryntende neshornet, er wild-symbolet i spillet. Han fungerer som en joker i spillet, men får du tre wild-symboler på hjulene kan du vente deg like kraftige gevinster som neshornet selv. Da vil de nemlig forvandle seg til to eller tre wild-symboler som også er multiplikatorer. Denne spilleautomaten er spennende fra start til slutt!

Fordeler

Raging Rhino er litt annerledes enn mange spilleautomater fordi den kommer med et ekstra hjul og en ekstra rad (sammenlignet med klassiske spilleautomater). Dette øker også spenningen i spillet. Hvert symbol i spillet representerer en verdi som du vinner om du får tre eller flere på ett spinn. Jo flere av symbolet, jo høyere verdi gir det. Dette er enkel moro som passer for de fleste! Raging Rhino har også flere funksjoner som kan gi deg gode gevinster. Grafikken i spillet er godt laget til, og satt sammen med lydsporet er det nesten slik at du kjenner den varme solvinden stryke deg over kinnet.

Ulemper

Det er alltid greit å prøve et spill i gratisversjon før du begynner å spille for egne penger. Da lærer du litt hvordan de ulike funksjonene i spillet er uten å tape egne penger. Du kan prøve Raging Rhino gratis, og se om du liker å bli omgitt av sterke dyr fra den afrikanske sletten. Dette er et spill uten et eget bonusspill, noe mange nok vil savne. Det kunne vært underholdende å møtt på neshornet i et eget bonusspill, spesielt siden han kan være litt vrien å få i gang i hovedspillet. Det kan med andre ord ta litt tid før de store gevinstene spinnes inn.

Oppsummering

Raging Rhino er et spill som kommer fra WMS, og det tar oss med ut på den afrikanske savannen. Det dukker opp både leoparder, krokodiller, gorillaer og et mektig neshorn. Dessuten kan det spinnes frem en lukrativ diamant som kan gi deg hele 50 gratisspinn. Grafikken i spillet godt illustrert med flotte detaljer og farger som passer prefekt til temaet. Musikken legger heller ingen demper på atmosfæren eller spillopplevelsen, snarere tvert imot. Det er nesten slik at du kjenner solen mot huden og den varme vinden blåse forsiktig rundt deg, mens du spiller. Raging Rhino er et spill som tar seg godt ut på både mobil og nettbrett.