Pink Elephants – morsomme animasjoner og gode gevinster

Introduksjon

Vi pleier i noen tilfeller å bruke uttrykket «rosa elefanter», gjerne i sammenheng med høyt alkoholkonsum eller tretthet. Nå kan du møte noen av disse beryktede rosa elefantene på den helt unike og fantastiske spilleautomaten Pink Elephants, bare i litt mer positive omgivelser enn du hadde sett for deg! Dette er et vakkert spill som kommer fra produsenten Thunderkick. Spillet har meget god grafikk, og en rekke flotte funksjoner som får deg i godt humør. Spillet byr på seks hjul, fire rader og 4096 gevinstlinjer. Det finnes både wild- og scatter-symboler, så vel som et eget bonusspill og gratisspinn, i spillet.

Det er bare til å glede seg til å bli kjent med Pink Elephants og de andre dyrene. Opplevelsene står i kø når du begynner å spille på denne unike spilleautomaten. Grafikken i seg selv er supert laget til, med flotte farger, gode detaljer, levende animasjoner og en atmosfære som kan ta pusten fra deg. Vi skal inn i elefantens verden og bli med ut på episke oppdrag på savannen. Jakten handler selvfølgelig om å finne den magiske peanøtten, og på veien møter vi også på andre dyr fra den afrikanske villmarken. Pink Elephants gir en fantastisk spilleopplevelse.

Gevinstlinjer og innskudd

Grafikken og designet på Pink Elephants er godt laget til, på en livlig og morsom måte. Vi skal ut på den tørre savannen der det bare finnes noen få vannhull. Det vokser også et interessant grønt bonus-tre her. Det vil si, at ved siden av spillets hjul, på skjermbildet, står et lite tre med noen stakkars grønne blader, og over døren er det merket bonus. En hemmelig inngang til noe spennende, kanskje? For å vinne ekte gevinster i dette spillet må du også gjøre en innsats med ekte penger. Myntstørrelsen kan justeres fra 0,1 til 100, noe som gir mange muligheter for innsats.

Tema og design

Det er ingen tvil om hva som er tema på Pink Elephants. Det er ganske enkelt rosa elefanter, livet deres i Afrika, og en spennende jakt på en verdifull peanøtt. Vi møter også på noen andre afrikanske dyr på hjulene i spillet, samt tall og bokstaver som lager hulrom i steinblokker. Grafikken er artig og underholdende laget til, med morsomme detaljer og livlige animasjoner. Musikken som er satt til spillet skaper en helt egen stemning, der vi hører afrikanske toner som nynnes sammen med ulike lyder fra ørkenen. Musikken stiger og synker i takt med spenningsnivået i spillet.

Bonusfunksjoner

Pink Elephants er et spill med flere gode bonusfunksjoner. Den store W-bokstaven er wild-symbolet i spillet, og funger som en joker. Den verdifulle peanøtten er scatter-symbolet. Tre eller flere scatter-symboler gir gratisspinn, og det er mulig å vinne opptil 19 gratisspinn. Du kan til og med få deg noen ekstra gratisspinn mens du spinner. Det finnes også et Mystery scatter-symbol i Pink Elephants, og dette kan øke sjansene dine til å aktivere bonusspillet Elephant Orbs. Her samler du opp orbs i måleren i spillet, og når det er fullt vil et symbol omformes til en rosa elefant, og du får et ekstra gratisspinn.

Fordeler

Stort sett alt er bra med Pink Elephants. Dette er et av de beste spilene som har kommet fra Thunderkick så langt. Grafikken er fantastisk godt laget til, og med et humoristisk preg. Animasjonene i spillet skaper en egen stemning på den afrikanske savannen på let etter den magiske peanøtten. De ulike dyrene som dukker opp på hjulene kan omdannes til gevinstgivende elefanter underveis i spillet, og by på enda litt flere overraskelser. Pink Elephants har det meste – som god grafikk, herlige gratisspinn, spennende funksjoner og gode gevinster. Spillet tar seg også veldig godt ut på mobil, slik at du kan spille når det passer deg!

Ulemper

Selv om Pink Elephants er et unikt godt spill, er det et par småting vi må påpeke. Det kan være en fordel å prøve spillet i gratisversjon før du begynner å spille for egne penger. De nye og ulike funksjonene er nemlig lurt å ta en titt på uten å risikere ekte penger. Selv om Pink Elephants er super på de flest måter mangler det multiplikatorer, og dette er heller ingen progressiv jackpot-automat. Ikke spill for mer enn du har råd til å tape. Med så mye god og morsom underholdning er det fort gjort å glemme både tid og sted.

Oppsummering

Rosa elefanter er stort sett litt artige enten du treffer på dem når du er supertrett, eller om de svever inn under et litt høyt inntak av alkohol. Men – rosa elefanter er enda morsommere når du møter dem på Pink Elephants. Dette er et av de beste spillene som Thunderkick har kommet med så langt. Spillet inneholder det meste vi kan ønske oss på en spilleautomat, som god grafikk med utrolig artige animasjoner. Du finner også ulike bonusfunksjoner som bringer deg videre i spillet, og stadig nærmere spennende gevinster. Du kan prøve spillet i gratisversjon, og det er også tilgjengelig på mobil eller nettbrett!