Med hell kan du vinne bra på Deco Diamonds

Introduksjon

Deco Diamonds er et artig spill, pyntet og dandert med fargerike frukter som har diamantsteiner i stedet for fruktkjerner. Spillet kommer fra produsenten Just For The Win, som er en ganske ny spillprodusent, i samarbeid med Microgaming. Spilleautomaten er det tredje spillet produsenten kommer med, men det betyr ikke at dette er noe dårlig spill, snarere tvert i mot. Spillet har både morsom grafikk og et par greie funksjoner, og det kan også spinnes frem noen gode gevinster om du er skikkelig heldig. Deco Diamonds er et spill med fem hjul, tre rader og ni gevinstlinjer, og har i så måte et klassisk oppsett.

Mange spillere vil raskt falle for denne underholdende spilleautomaten med sitt litt retro preg med en moderne vri. Symbolene i spillet er typiske spilleautomatsymboler som klassiske frukter i ulike former og fasonger, tallet 7, bjeller og selvfølgelig en diamant. Grafikken er godt laget til med sterke farger, morsomme detaljer og et godt lydspor. Det er også et par bonusfunksjoner som kan hjelpe deg på vei til å vinne litt ekstra under spillets gang. Designet på spillet er enkelt å forholde seg til, uten mye dill dall rundt spilleskjermen, og det er oversiktlig å følge med mens spillet pågår. Lyden er heller ikke sjenerende.

Gevinstlinjer og innskudd

Diamanten – den sylskarpe steinen som stort sett bare består av karbon, med likevel har høy verdi – spinner frem på hjulene når du spiller på Deco Diamonds. De ulike fruktene som spinner frem er også blitt dandert med denne vakre juvelen. Alle fruktkjerner er også erstattet med små, glitrende diamanter. Det finnes gevinstverdier bak hvert eneste symbol, men for at du skal kunne vinne disse må du gjøre en innsats i spillet. Det er ni linjer du kan satse på, og myntstørrelsen kan justeres fra 0,1 til 50. Er du skikkelig heldig kan du vinne opptil 1000 ganger innsatsen din!

Tema og design

Deco Diamonds er som en fusjonering av gammelt og nytt. Her finner du en retro spilleautomat i moderne innpakning, med frukt i ulike farger og fasonger som gir gevinster sammen med symboler som bjeller og tallet 7. Grafikken er godt laget til med enkle og klassiske linjer, samtidig som de ulike symbolene er pyntet litt opp med små diamanter. Fargene og detaljene i spillet er godt satt sammen, og med det lystige lydsporet i bakgrunnen skapes en hyggelig spillopplevelse. Musikken minner litt om en blanding av sirkus og tivoli, og det er nok også meningen, nemlig å gi en opplevelse av mye underholdning.

Bonusfunksjoner

Hvert av de ulike symbolene som spinnes på hjulene på Deco Diamonds gir forskjellig gevinst om det spinnes frem tre eller flere like under en spilleomgang. Det er imidlertid litt mer enn dette som kan gi deg gevinster i spillet. Automaten har to egne wild-symboler. Det ene er spillets logo, og det andre er diamanten. Begge kan fullføre vinnende kombinasjoner i spillet. Lander et av symbolene på hjul to, tre og fire setter re-spinn-funksjonen i gang, noe som kan gi deg enda flere gevinster. Dessuten kan det dukke opp et eget hjul, med den såkalte Bonus Wheel-funksjonen, som multipliserer gevinstene dine i spillet med opptil 1000.

Fordeler

Det er alltid morsomt å prøve nye spill fra nye spillprodusenter, og Deco Diamonds er ikke noe unntak. Dette er det tredje spillet fra produsenten Just For The Win. Denne gangen har de samarbeidet med Microgaming – en av verdens beste spillutviklere. Grafikken i spillet er godt laget til med artige symboler, samtidig som den er enkel å forholde seg til. Linjene er stilfulle og rene, og designet er oversiktlig og lett å disponere. De ulike symbolene som spinnes frem gir forskjellige gevinster, men med hjelp av et par bonusfunksjoner kan disse gevinstene økes. Dette er et spill som passer like godt til mobil, nettbrett og PC.

Ulemper

Det er alltid en fordel å prøve ut nye spill i gratisversjon før vi begynner å spille for egne penger, og slik er det også med Deco Diamonds. Da kan vi bli kjent med spillets oppsett og funksjoner uten å tape penger, før vi faktisk begynner å spille for egne penger og kan vinne litt i spillet. Når det er sagt, er Deco Diamonds et spill som krever litt tid og tålmodighet før de helt store gevinstene dukker opp. Derfor er det viktig å ikke spille for mer enn du har råd til å tape i spillet.

Oppsummering

Deco Diamonds er et spill som har et retro design, men som samtidig har moderne grafikk og funksjoner av høy kvalitet. Spillet kommer fra produsenten Just For The Win – som med dette spillet har samarbeidet med Microgaming – og er det tredje spillet i rekken fra denne kanten. Deco Diamonds er enkel og morsom underholdning, og er et spill som passer for de fleste. De er mulig å vinne så mye som 10000 ganger innsatsen din i spillet, men det kreves nok en smule tålmodighet før du kommer dit. Du kan gjerne spille fra både mobil og nettbrett om du ønsker det.