Gems Odyssey – et fargerikt rutenett

Introduksjon

Gems Odyssey er et helt eget univers av edelstener og juveler som kan gi deg forskjellige gevinster. Bare ved å se på selve grafikken i spillet når du begynner å spille, føler du nesten du blir dratt mot spillets vakre og unike stener som ligger flott dandert i et eget rutenett. Gems Odyssey er et spill som kommer fra spillprodusenten Skillzzgaming. Skillzzgaming har i løpet av de siste årene kommet med flere artige og underholdende spill, og Gems Odyssey er et av de spillene vi kan plassere i denne kategorien. Spillet er både morsomt og underholdende på sin særegne måte.

Spillet Gems Odyssey er lagt opp som et rutenett på fem ganger fem ruter, og inni hver rute finner vi ulike stener farget i de vakreste farger. Bakgrunnen rundt rutenettet er designet som verdensrommet med stjerneskudd og asteroider som flyr avsted rundt oss, og gir en helt unik opplevelse av spillet. Her handler det om å finne like steiner og vinne gevinster. Underveis kan du også spille deg oppover på ulike nivå i spillet, mens du flyr sammen med stjerner i universet og samler inn både gevinster og poeng. Det er flere ulike funksjoner i spillet som gir nye gevinstmuligheter.

Gevinstlinjer og innskudd

Det er seks ulike stener i spillet. Det handler like mye om å få like stener for å vinne gevinster, som å samle inn stener for å komme deg opp et nivå i spillet, og kanskje kunne vinne enda litt til. Gems Odyssey byr på underholdning og artige funksjoner, men for å kunne dra maksimal nytte av spillet og vinne ekte gevinster, må det gjøres en liten innsats. Minste innsatsen i spillet er på 0,6 mynter og maksimal innsats er 100 mynter. Det er mulig å vinne opptil 50 000 gylne og skinnende mynter i spillet, noe som fort blir en god utbetaling!

Tema og design

Ute i verdensrommet svever det forskjellige grunnstoffer som hver på sin måte kan lage edle stener. Disse stenene spinnes frem på Gems Odyssey, og gir deg gevinster i spillet når de like dukker opp i vinnende kombinasjoner. Grafikken er godt laget til, med universet som bakgrunn der vi ser både stjerner og asteroider som flyr. Designet på spillet er oversiktlig laget til, og med god informasjon om hva de ulike stenene har å by på av gevinster. Når du vinner er det som om juvelene eksploderer og smuldres bort. Lyden som er satt til spillet passer godt, og minner nesten om stjerner som flyr kombinert med strykeinstrumenter.

Bonusfunksjoner

Gems Odyssey er et spill med flere ulike finesser og funksjoner. Du kan blant annet samle inn ulike stener øverst i spillet, og etter hvert som du samler inn stener kan du komme deg opp et nytt nivå i spillet. Du kan også selv velge om du ønsker å spille på den tradisjonelle måten der hjul spinner, eller litt mer utradisjonelt med symboler som eksploderer under spillets gang, og gir plass til nye vinnende kombinasjoner. Det er også et jackpotsymbol i spillet med tallet syv på. Dette kan betale ut opptil 1000 ganger innsatsen din i spillet.

Fordeler

Gems Odyssey har mange fordeler, som blant annet de morsomme funksjonene. Dersom det ikke er noen vinnende kombinasjoner under spillets omgang, dukker det likevel opp en ny runde der du vinner. Gems Odyssey er et artig og spennende spill med et litt nytt og annerledes tema. Grafikken skaper en fin stemning i spillet, og det er enkle, men samtidig gode detaljer i grafikken. Dette er spillet for deg som liker spill som Starburst og andre litt retro spill, da Gems Odyssey byr på mange av de samme elementene. Spillet passer også flott på både mobil og nettbrett.

Ulemper

Om du ikke har spilt på rutenett før kan det være lurt å prøve Gems Odyssey i gratisversjon før du begynner å spille for egne penger. På denne måten blir du også litt kjent med spillet og de spennende funksjonene uten å tape ekte penger. Det krever nemlig litt fokus og konsentrasjon i begynnelsen for å få med seg de ulike bonusfunksjonene, slik at du kan vinne gode gevinster. Noen ganger tar det litt tid før de rette juvelene kommer frem og gir deg gevinster – vær derfor tålmodig, og ikke spill for mer enn du har råd til å tape.

Oppsummering

Universet har mye spennende å by på, og det er ikke alt vi klarer å observere med det blotte øyet. På Gems Odyssey blir vi tatt med til et eget univers som er krydret opp med gevinstgivende stener i ulike farger og fasonger. Det er også mulig å samle inn stener slik at du kan spille deg opp et nivå på spillet. Gems Odyssey inneholder flere gode funksjoner som gir deg mange gevinstmuligheter. Det er en toppgevinst på 50 000 mynter i dette spillet, noe som kan gi en fin utbetaling. Prøv gjerne spillet gratis og la deg sveve inn i et univers med vakre stener!