Ancient Egypt

Introduksjon

Ancient Egypt er en spilleautomat produsert av Pragmatic Play. Den har mange spennende symboler fra den egyptiske storhetstiden, inkludert Kleopatra, sfinkser og vakre katter. Spillet har en meget god fargekombinasjon i sitt design, som gjør det hele flott å se på. Ancient Egypt er ikke bare en spilleautomat, den er også en videoautomat. Dette betyr at du kan bli overrasket av svært mange av funksjonene, som både er interaktive og klar for å leke litt med deg! Denne spilleautomaten er basert på egyptisk historie, noe vi har sett før, men denne gangen har Pragmatic Play gjort det enda mer fargerikt og fint.

Ancient Egypt er en automat med fem hjul. Disse fem hjulene er fordelt over tre rekker. Du kan satse på ti gevinstlinjer, noe som ikke er så mye. Det er likevel store muligheter for at du bringer tilbake gull når du spiller! Gevinstlinjene er enkle å følge med på. Symbolene er oversiktlige og gevinstene er i sikte. For å vinne ekte pengegevinster er du naturligvis nødt til å satse penger, og her er det mange muligheter – noe som betyr at spillet passer de fleste. Dette er automaten for deg som ønsker et brukervennlig spill med et klassisk oppsett og spennende funksjoner.

Gevinstlinjer og innskudd

Ancient Egypt har fem hjul, tre rader og ti gevinstlinjer – altså et ganske klassisk oppsett. Det dukker opp forskjellige symboler du kan vinne med. På spillets lilla hjul kan det dukke opp alt fra kortsymboler (A til 10), Horus øye og sjakalguden Anubis. Det mest verdifulle symbolet er dronning Kleopatra. Om du får to, tre, fire eller fem av disse på en gevinstlinje vil du vinne en gevinst som er lik 1, 10, 100 eller 500 ganger din totale innsats. Du kan satse fra én til ti mynter per gevinstlinje, mens myntverdien kan justeres fra 0,01 til 0,5. Her finnes det mange muligheter for innsats!

Tema og design

Pragmatic Play har designet flotte Ancient Egypt og gjort en svært god jobb med det visuelle. Fargekombinasjonen som er brukt, er virkelig et mesterverk. Det er ingen tvil om at det er oldtidens Egypt som er tema på automaten, noe som forsterkes av symbolene som dukker opp i spillet: Sfinkser, Kleopatra, Horus øye og skarabéer. Musikken og lydene som kommer når du vinner, tilfører spillet det lille ekstra! Som tidligere nevnt er dette en videoautomat, og du kan derfor forvente litt mer futt og fart enn fra en vanlig, klassisk spilleautomat. Ancient Egypt gjør virkelig inntrykk på den som spiller.

Bonusfunksjoner

Den gylne skarabéen fungerer både som wild- og scatter-symbol i spillet. Får du tre, fire eller fem av dette symbolet hvor som helst på skjermen under et spinn, vil du vinne henholdsvis 1, 10 eller 50 ganger innsatsen din. Du kan også aktivere en bonusfunksjon der du skal velge én av tre bokser. Du kan da vinne en gevinst tilsvarende din egen innsats, gratisspinn, eller opptil 500 ganger innsatsen din – alt ettersom hvilken boks du velger. I gratisspinn-funksjonen vil du få ti gratisspinn og mye spenning. I dette spillet harmonerer virkelig alt – både tema, grafikk og funksjoner.

Fordeler

En av fordelene med å spille Ancient Egypt er at det er designet av Pragmatic Play, noe som er et kvalitetsstempel i seg selv. Produsenten vet hvordan funksjonene engasjerer, og er flinke til å synliggjøre mulighetene for spilleren. Du får alltid det lille ekstra når du spiller spill fra Pragmatic Play. I tillegg er temaet både fascinerende og spennende. Designet er gjennomført til fingerspissene, og fargekombinasjonene er av en annen verden. Bonusfunksjonene kan vi heller ikke annet enn å skryte av. Du får muligheten til å komme svært langt med de grunnleggende symbolene i basisspillet, men wild- og scatter-symbolene gjør det hele ekstra spennende!

Ulemper

Dersom du ikke liker en fargerik automat, eller ikke liker en spilleautomat med Egypt som tema – så er det nok best å finne et annet spill. Det gamle Egypt er et tema som stadig går igjen blant spilleautomater, og vi er redd temaet snart kan føles litt «oppbrukt» blant enkelte spillere. Om du ikke liker kombinasjonen moderne og gammelt, så er nok heller ikke denne spilleautomaten noe for deg. Det er også en ulempe at du må skru lyden ganske høyt opp når du vil høre musikken i spillet, da den er ganske lav i utgangspunktet. Dette kan gjøre overgangen til nye spill litt voldsom for ørene!

Oppsummering

Ancient Egypt er en spilleautomat laget av Pragmatic Play. Her har de gjort en glimrende jobb. Temaet er klassisk, mens spilleautomaten er alt annet enn klassisk. Dette er en fargerik spilleautomat for deg som liker å utforske Egypt og landets historie, men i en moderne setting. Du kommer til å møte mange klassiske symboler og figurer i spillet, som Kleopatra, skarabéer og sfinkser. Denne spilleautomaten bugner av bonusfunksjoner og gratisspinn, så her er det garantert noe for alle, inkludert deg! Er du klar for en reise tilbake i tid? Det kan Ancient Egypt garantert være spillet for deg.